0

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Samen, meer plezier met je hond

6 juni 2016 @ 19:15 - 12 september 2016 @ 19:15

Evenement Navigatie

Maandag  6 juni om 19.15 uur gaat deze cursus van start in de buurt van het Cremerpark, bij aanmelding krijg je meer informatie. Je kan op ieder moment starten. De sessies duren ongeveer een uur.

Wat houd deze cursus in? Precies wat het zegt, samen meer plezier maken met je hond.
Naast dat ik gediplomeerde kynologisch gedragstherapeute en instructeur ben, heb ik een brede achtergrond in verschillende takken binnen de hondensport en hondentraining waaronder Agility (Behendigheid), Treibball, Hoopers, trucjes training, speuren, balans en coördinatie, maar ook algemene gehoorzaamheid zoals ik dit zondags aanbied bij de Utrechtse Kwispel Academie. Uit deze brede basis wil ik jullie laten proeven aan hoe je meer lol kunt beleven met je hond. Daarnaast is het een stukje quality time met je viervoeter. Naar aanleiding van verschillende verzoeken staat clickertraining en impuls controle nu op het programma, maar verdere verzoeknummers zijn welkom.
We werken in groepjes van maximaal 6 combinaties (hond-eigenaar) dus is er voldoende aandacht voor iedereen.

Ik geef les in blokken van 4 weken, tegen 40 euro per combinatie. Kan je een keer niet, dan schuift je les een week door, meld dit wel op tijd. Wil je inschrijven of wil je meer informatie stuur dan snel een e-mail naar suzanne@knine.nl.

Gegevens

Begin:
6 juni 2016 @ 19:15
Einde:
12 september 2016 @ 19:15

Locatie

Rijtuigstraat
Rijtuigstraat
Utrecht,Nederland
+ Google Maps

Related posts